-1,000 L

Koke dushi per lavaman

SKU: N/A

▫️Kokë dushi për lavaman.

▫️Rubinetin tuaj tani mund ta bëni edhe me kokë dushi.

▫️Kjo paisje është fantastike dhe praktike në të njëjtën kohe.

▫️Vendoset në çdo lloj rubineti.

▫️I përshtatshëm edhe për sallonet e berberave dhe parukerive.

990 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

▫️Kokë dushi për lavaman.

▫️Rubinetin tuaj tani mund ta bëni edhe me kokë dushi.

▫️Kjo paisje është fantastike dhe praktike në të njëjtën kohe.

▫️Vendoset në çdo lloj rubineti.

▫️I përshtatshëm edhe për sallonet e berberave dhe parukerive.

▫️Montohet lehtë.

SPECIFIKAT

▫️E paisur me tub rezistent fleksibël.

▫️Mbajtëse fiksuese në pllaka me ngjitës

▫️Me gurza filtrimi për ujë sa më të pastër.

▫️Kodi: S1504