Fener dekorativ

Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.

Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

2,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Fener dekorativ

  • Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.
  • Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

Specifikat:

  • Mund t? vendoset n? veranda, pem?, parvaze me unaz?n e varur ose jo e varur.
  • Llamba jon? e zjarrit do t? shtoj? m? shum? ngjyr? dhe nj? atmosfer?.
  • Permasat 18 x 10 cm