Ndriçues

4,990 L

Peme dekoruese me ndriçim LED

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Peme dekoruese me ndriçim LED
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.5 metra
Shtoje në shportëKrahasoni
6,990 L

Peme dekoruese me ndriçim LED.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Peme dekoruese me ndriçim LED.
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.8 metra
Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Drita Solare Bug Zapper dhe Vrasese insektesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Kjo dritë me energji diellore është e lehtë për t’u vendosur në tokë pranë çdo kopshti.

▫Drita Solare Zapper e cila është e përbëre me dritat LED përveç ju kursen konsumin e energjisë elektrike.

▫Mundëson gjithashtu edhe ndriçimin por edhe pastrimin e ambientit tuaj nga insektet edhe mushkonjat e ndryshme.

▫Punon në mënyrë automatike dhe punon deri në 8 ore duke lëshuar super ndricim.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
 • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
 • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.
Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Drita LED me energji diellore

0 nga 5
(0)
SKU: N/AShtoje në shportëKrahasoni
1,790 L

Freskuese e vogel me drite LED

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo freskuese kaq? praktike p?r dit?t e nxehta t? ver?s edhe me drit? p?r ndricim t? ambientet.
 • Freskuese e vog?l q? mbahet n? tavolin?.
 • Freskuese ajri i palossh?m me drit? LED.
 • K?ndi i rregulluesh?m 180 ?
 • Mjaft praktike per tu vendosur kudo!
Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Lazer

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Krijoni nj? atmosfer? romantike n? makin?.
 • Efekti i ndritsh?m Starry krijon nj? atmosfer? romantike p?r ?atin? ose sht?pin? tuaj t? makin?s, mund t? p?rdoret gjithashtu p?r t? dekoruar dit?lindje ose festa festive.
 • Ky lazer p?rdoret leht?sisht i p?rshtatsh?m p?r t? gjitha makinat, dekor i brendsh?m me porta USB.
Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Drita led

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Drita led per dekorimin e festave

Dekoroni sa me bukur ambjentin e shtepis tuaj

Shtoje në shportëKrahasoni
2,090 L

Lazer per festa

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Dekorim sa me i bukur i shtepise suaj ne keto festa

Projektor lazer shumengjyrshe per oboret ose ambientet e brendshme

 

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Pasqyr? Magjike LED

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.

N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

Shtoje në shportëKrahasoni
2,090 L

Fener dekorativ

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.

Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Ever Brite Drit? LED

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ever Brite ?sht? nj? drite LED qe aktivizohet me l?vizje q? ?sht? rezistente ndaj motit.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L 1,490 L

Drita t? vogla LED

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kto drrita kaq t? vogla por kaq t? mrekullueshme.

Ndriconi ambjentet e errta t? sht?pise suaj.

Ideale p?r sht?pine tuaj.

Shtoje në shportëKrahasoni
990 L

Drrit? LED p?r pasqyr?

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Drrita LED fantastike p?r pasqyr?n tuaj.

B?ni MakeUp p?rfekt si n? q?ndrat e bukuris?.

Shtoje në shportëKrahasoni
1,990 L

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Shtoje në shportëKrahasoni
1,090 L

Llamp? Led

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s

Shtoje në shportëKrahasoni
1,290 L

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Shtoje në shportëKrahasoni

Peme dekoruese me ndriçim LED

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.5 metra
SKU: N/A

Peme dekoruese me ndriçim LED.

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED.
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.8 metra
SKU: N/A

Drita Solare Bug Zapper dhe Vrasese insektesh

0 nga 5
(0)

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Kjo dritë me energji diellore është e lehtë për t’u vendosur në tokë pranë çdo kopshti.

▫Drita Solare Zapper e cila është e përbëre me dritat LED përveç ju kursen konsumin e energjisë elektrike.

▫Mundëson gjithashtu edhe ndriçimin por edhe pastrimin e ambientit tuaj nga insektet edhe mushkonjat e ndryshme.

▫Punon në mënyrë automatike dhe punon deri në 8 ore duke lëshuar super ndricim.

SKU: N/A

Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.

0 nga 5
(0)
 • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
 • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
 • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.
SKU: N/A

Freskuese e vogel me drite LED

0 nga 5
(0)
 • Kjo freskuese kaq? praktike p?r dit?t e nxehta t? ver?s edhe me drit? p?r ndricim t? ambientet.
 • Freskuese e vog?l q? mbahet n? tavolin?.
 • Freskuese ajri i palossh?m me drit? LED.
 • K?ndi i rregulluesh?m 180 ?
 • Mjaft praktike per tu vendosur kudo!
SKU: N/A

Lazer

0 nga 5
(0)
 • Krijoni nj? atmosfer? romantike n? makin?.
 • Efekti i ndritsh?m Starry krijon nj? atmosfer? romantike p?r ?atin? ose sht?pin? tuaj t? makin?s, mund t? p?rdoret gjithashtu p?r t? dekoruar dit?lindje ose festa festive.
 • Ky lazer p?rdoret leht?sisht i p?rshtatsh?m p?r t? gjitha makinat, dekor i brendsh?m me porta USB.
SKU: N/A

Drita led

0 nga 5
(0)

Drita led per dekorimin e festave

Dekoroni sa me bukur ambjentin e shtepis tuaj

SKU: N/A

Lazer per festa

0 nga 5
(0)

Dekorim sa me i bukur i shtepise suaj ne keto festa

Projektor lazer shumengjyrshe per oboret ose ambientet e brendshme

 

SKU: N/A

Pasqyr? Magjike LED

0 nga 5
(0)

Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.

N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

SKU: N/A

Fener dekorativ

0 nga 5
(0)

Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.

Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

SKU: N/A

Ever Brite Drit? LED

0 nga 5
(0)

Ever Brite ?sht? nj? drite LED qe aktivizohet me l?vizje q? ?sht? rezistente ndaj motit.

SKU: N/A

Drita t? vogla LED

0 nga 5
(0)

Kto drrita kaq t? vogla por kaq t? mrekullueshme.

Ndriconi ambjentet e errta t? sht?pise suaj.

Ideale p?r sht?pine tuaj.

SKU: N/A

Drrit? LED p?r pasqyr?

0 nga 5
(0)

Drrita LED fantastike p?r pasqyr?n tuaj.

B?ni MakeUp p?rfekt si n? q?ndrat e bukuris?.

SKU: N/A

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

SKU: N/A

Llamp? Led

0 nga 5
(0)

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s

SKU: N/A

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

SKU: N/A

Peme dekoruese me ndriçim LED

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.5 metra

Peme dekoruese me ndriçim LED.

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED.
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.8 metra

Drita Solare Bug Zapper dhe Vrasese insektesh

0 nga 5
(0)

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Kjo dritë me energji diellore është e lehtë për t’u vendosur në tokë pranë çdo kopshti.

▫Drita Solare Zapper e cila është e përbëre me dritat LED përveç ju kursen konsumin e energjisë elektrike.

▫Mundëson gjithashtu edhe ndriçimin por edhe pastrimin e ambientit tuaj nga insektet edhe mushkonjat e ndryshme.

▫Punon në mënyrë automatike dhe punon deri në 8 ore duke lëshuar super ndricim.

Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.

0 nga 5
(0)
 • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
 • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
 • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.

Freskuese e vogel me drite LED

0 nga 5
(0)
 • Kjo freskuese kaq? praktike p?r dit?t e nxehta t? ver?s edhe me drit? p?r ndricim t? ambientet.
 • Freskuese e vog?l q? mbahet n? tavolin?.
 • Freskuese ajri i palossh?m me drit? LED.
 • K?ndi i rregulluesh?m 180 ?
 • Mjaft praktike per tu vendosur kudo!

Lazer

0 nga 5
(0)
 • Krijoni nj? atmosfer? romantike n? makin?.
 • Efekti i ndritsh?m Starry krijon nj? atmosfer? romantike p?r ?atin? ose sht?pin? tuaj t? makin?s, mund t? p?rdoret gjithashtu p?r t? dekoruar dit?lindje ose festa festive.
 • Ky lazer p?rdoret leht?sisht i p?rshtatsh?m p?r t? gjitha makinat, dekor i brendsh?m me porta USB.

Drita led

0 nga 5
(0)

Drita led per dekorimin e festave

Dekoroni sa me bukur ambjentin e shtepis tuaj

Lazer per festa

0 nga 5
(0)

Dekorim sa me i bukur i shtepise suaj ne keto festa

Projektor lazer shumengjyrshe per oboret ose ambientet e brendshme

 

Pasqyr? Magjike LED

0 nga 5
(0)

Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.

N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

Fener dekorativ

0 nga 5
(0)

Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.

Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

Ever Brite Drit? LED

0 nga 5
(0)

Ever Brite ?sht? nj? drite LED qe aktivizohet me l?vizje q? ?sht? rezistente ndaj motit.

Drita t? vogla LED

0 nga 5
(0)

Kto drrita kaq t? vogla por kaq t? mrekullueshme.

Ndriconi ambjentet e errta t? sht?pise suaj.

Ideale p?r sht?pine tuaj.

Drrit? LED p?r pasqyr?

0 nga 5
(0)

Drrita LED fantastike p?r pasqyr?n tuaj.

B?ni MakeUp p?rfekt si n? q?ndrat e bukuris?.

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Llamp? Led

0 nga 5
(0)

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Peme dekoruese me ndriçim LED

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.5 metra

Peme dekoruese me ndriçim LED.

0 nga 5
(0)
 • Peme dekoruese me ndriçim LED.
 • Shtojuni më tepër ngrohtësi dhe atmosferë festave duke dekoruar ambientet tuaja familjare.
 • Një pemë ndricuese, e shkëlqyeshme për një dekorim përfekt për festa.
 • Kjo veper arti ndricuese terheq vemendjen me dizanjin e saj.
 • Permasat: 1.8 metra

Drita Solare Bug Zapper dhe Vrasese insektesh

0 nga 5
(0)

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Kjo dritë me energji diellore është e lehtë për t’u vendosur në tokë pranë çdo kopshti.

▫Drita Solare Zapper e cila është e përbëre me dritat LED përveç ju kursen konsumin e energjisë elektrike.

▫Mundëson gjithashtu edhe ndriçimin por edhe pastrimin e ambientit tuaj nga insektet edhe mushkonjat e ndryshme.

▫Punon në mënyrë automatike dhe punon deri në 8 ore duke lëshuar super ndricim.

Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.

0 nga 5
(0)
 • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
 • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
 • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.

Freskuese e vogel me drite LED

0 nga 5
(0)
 • Kjo freskuese kaq? praktike p?r dit?t e nxehta t? ver?s edhe me drit? p?r ndricim t? ambientet.
 • Freskuese e vog?l q? mbahet n? tavolin?.
 • Freskuese ajri i palossh?m me drit? LED.
 • K?ndi i rregulluesh?m 180 ?
 • Mjaft praktike per tu vendosur kudo!

Lazer

0 nga 5
(0)
 • Krijoni nj? atmosfer? romantike n? makin?.
 • Efekti i ndritsh?m Starry krijon nj? atmosfer? romantike p?r ?atin? ose sht?pin? tuaj t? makin?s, mund t? p?rdoret gjithashtu p?r t? dekoruar dit?lindje ose festa festive.
 • Ky lazer p?rdoret leht?sisht i p?rshtatsh?m p?r t? gjitha makinat, dekor i brendsh?m me porta USB.

Drita led

0 nga 5
(0)

Drita led per dekorimin e festave

Dekoroni sa me bukur ambjentin e shtepis tuaj

Lazer per festa

0 nga 5
(0)

Dekorim sa me i bukur i shtepise suaj ne keto festa

Projektor lazer shumengjyrshe per oboret ose ambientet e brendshme

 

Pasqyr? Magjike LED

0 nga 5
(0)

Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.

N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

Fener dekorativ

0 nga 5
(0)

Ky fener dekorativ e b?n sht?pin? dhe kopshtin tuaj shume bukur dhe romantik.

Feneri ka nj? unaz? t? varur n? krye e cila ju lejon ta varni at? kudo.

Ever Brite Drit? LED

0 nga 5
(0)

Ever Brite ?sht? nj? drite LED qe aktivizohet me l?vizje q? ?sht? rezistente ndaj motit.

Drita t? vogla LED

0 nga 5
(0)

Kto drrita kaq t? vogla por kaq t? mrekullueshme.

Ndriconi ambjentet e errta t? sht?pise suaj.

Ideale p?r sht?pine tuaj.

Drrit? LED p?r pasqyr?

0 nga 5
(0)

Drrita LED fantastike p?r pasqyr?n tuaj.

B?ni MakeUp p?rfekt si n? q?ndrat e bukuris?.

Lamp? Led, Vras?s insektesh

0 nga 5
(0)

Llampe ndricmi dhe vras?s insektesh dhe mushkonjash

Llamp? Led

0 nga 5
(0)

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s

Drite Led Nova

0 nga 5
(0)

P?r eleminimin e mushkonjave
N?p?rmjet rrezeve infra ngordhin t? gjitha insektet rreth llamb?s dhe i bllokon n? fund t? llamb?s
E p?rshtatshme p?r sht?pi, zyra, hotelefale dizajnit elegant dhe te bukur.
Shpenzon pak energji.
Mund ta p?rdorni edhe si drit? gjumi gjat? nat?s.

Po shfaqen krejt 17 përfundimet