Lazer

 • Krijoni nj? atmosfer? romantike n? makin?.
 • Efekti i ndritsh?m Starry krijon nj? atmosfer? romantike p?r ?atin? ose sht?pin? tuaj t? makin?s, mund t? p?rdoret gjithashtu p?r t? dekoruar dit?lindje ose festa festive.
 • Ky lazer p?rdoret leht?sisht i p?rshtatsh?m p?r t? gjitha makinat, dekor i brendsh?m me porta USB.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Drit? LED atmosfer?, drit? dekorative, drita dekorimi t? brendsh?m.
 • Efekti i mrekulluesh?m i ndri?imit, dritat e yjeve t? ?atis? s? makin?s, projeksioni lazer i kuq me yje t? kuq krijojn? nj? romanc?.
 • Efekti i llamb?s s? projeksionit mund t? ndryshohet nga llamba Star rrotulluese manuale me memorie.
 • Ndri?im i lart? dhe konsum i ul?t i energjis?.

 

Specifikat

 • Rregullohet n? drejtim 360
 • Modeli i produktit: C202
 • Tensioni: 5 V
 • Fuqia: 1W