Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.

  • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
  • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
  • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Llamb? LED dekorative rrotulluese 360 ??grad?.
  • Drita e bukur do t? projektohet n? tavan ose mur p?r nj? atmosfer? festive dhe nj? larmi efektesh ngjyrash p?r t? k?naqur.
  • Drit? ideale dekorimi p?r dasm?, dit?lindje, fest?, sht?pi, dhom? gjumi, dhoma p?r f?mij?.

Specifikat

  • Materiali: LED + plastik?
  • Tensioni i produktit: 100-240 V
  • Fuqia:6W