Aksesor p?r heqjen e b?rthamave

> SKU: N/A

P?rdoret p?r heqjen e shpejt? e far?s s? qershive.

Perfekte p?r heqjen e b?rthamave pa i prishur qershiat.

590 L

Krahasoni

Përshkrim

Aksesor p?r heqjen e b?rthamave

  • Aksesor ideal p?r kuzhin?n tuaj.
  • P?rdoret p?r heqjen e shpejt? e far?s s? qershive.
  • Perfekte p?r heqjen e b?rthamave pa i prishur qershiat.

Specifikat:

  • P?rdorimi i leht? i nj?r?s dor? pa lodhje dore.
  • Hiqni b?rthamat e qershis? pa mundim dhe shpejt, nuk k?rkohet as montim.
  • Ju mund ta p?rdorni nderkoh q? b?ni recelin e mrekulluesh?m t? qershive duke ju kursyer koh n? hqejen e b?rthamave.
  • Materiali: Plastik ABS dhe metal q? nuk ndryshket.