Syze 3D virtuale Vr box.

 • Syze 3D virtuale Vr box.
 • Syze Virtuale q? ju ofrojn pamje 3D dhe ndjesi t? mrekullueshme.
 • Shkon n? m?nyre perfekte me form?n e fytyr?s tuaj.
 • E pajtueshme me sistemin Android dhe IOS.

1,190 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Syze 3D virtuale Vr box.
 • Syze Virtuale q? ju ofrojn pamje 3D dhe ndjesi t? mrekullueshme.
 • Shkon n? m?nyre perfekte me form?n e fytyr?s tuaj.
 • E leht? p?r t? vendosur n? smartphon-in tuaj.
 • T? veshura nga 9 lente nano ato mbrojn? shikimin nga rrezet e d?mshme t? ekranit t? telefonit dhe reflektimi i drites blu.

Specifikat

 • Materiali: ABS + PC eko-miq?sor
 • P?rmasat: 23.4 x 20.9 x 12.3cm