Shporte kulluese gatimi

SKU: N/A
 • T? gjith? duam t? gjejm? m?nyr?n m? t? thjesht? p?r t? gatuar.
 • Shporta e gatshme e palosshme shum?-funksional p?r gatimin.
 • E b?r? nga ?eliku inox ?sht? e sigurt p?r ushqim,
 • P?rdoret p?r t? gatuar ushqime n? avull, p?r t? zier ose p?r t? skuqur.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Ju mund ta p?rdorni madje si nj? kulluese, p?r t? pastruar frutat dhe perimet tuaja.
 • Dorezat e dizajnuara posa??risht t? q?ndrojn? t? ftohta n? prekje.
 • Shporta e kuzhin?s ?sht? nj? ndihm?s i madh i kuzhin?s dhe e b?n p?rgatitjen e ushqimit t? sigurt dhe praktik!
Specifikat
 • Materiali: ?elik inox
 • Ngjyra: Argjendi
 • Pesha: rreth 260g
 • P?rmasat: 240*240*30mm