Miksues proteinash

 • Miksuesi i proteinave ideale p?r p?r frekuentuesit e rregullt t? palestrave.
 • Ky ?sht? nj? mikser proteinash me bateri, q? do t? thot? q? ju mund ta merrni dhe p?rdorni k?t? mikser kudo!

 

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Miksues proteinash

 • Ju vjen n? ndihm? kaq praktik ky miksues proteinash.
 • Miksuesi i proteinave ideale p?r p?r frekuentuesit e rregullt t? palestrave.
 • Mund te rrisni mas?n e muskujve duke u b?r akoma m? t?rheqes me proteinat tuaja te preferuara.

Specifikat:?

 • Ky ?sht? nj? mikser proteinash me bateri, q? do t? thot? q? ju mund ta merrni dhe p?rdorni k?t? mikser kudo!
 • Thjesht shtoni ujin dhe ndizeni dhe prisni q? t? formohet vorbulla, pastaj shtoni pluhurin tuaj proteinik, suplemente dhe shum? m? tep?r.
 • P?rzierje n? ?ast pa grumbullim.
 • Mund t? karikohet dhe me fish?
 • Materiali: Plastik ABS
 • Fuqia: 750W
 • Sasia: 450ml
 • Tension: ?220-240V