Shishe p?r milkshake

Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.

Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Shishe p?r milkshake

 • Shishja fantastike p?r b?rjen e milkshake.
 • Kjo shishe kaq praktike sh?rben dhe p?r l?ngjet e frutave.

Specifikat:

 • Dizajni i unaz?s silikoni p?r ngrit?sin ju lejon t? merrni shishen me l?ng n? ?do vend, sport, dalje, n? natyr?, piknik.
 • Praktikie nuk z? v?nd.
 • Cop?tojn n? m?nyr? t? menj?hershme frutat.
 • Teh?t e celikut tep?r rezistent.
 • Ideale p?r udh?time.
 • Me fish? karikimi.
 • Fuqia: 150W
 • Kapaciteti: 500ml
 • P?rmasat: 25 x 8.2 x 8.2 cm