Rreth p?r ushtrime p?r zon?n e belit

Fitnes n? sht?pi.

I p?rshtatsh?m p?r st?rvitje n? palest?r, humbje peshe dhe ushtrime t? tjera.

Ajo formon trupin tuaj n? m?nyr? t? p?rkryer dhe ju sjell nj? jet? t? sh?ndetshme.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Rreth p?r ushtrime p?r zon?n e belit.

 • Fitnes n? sht?pi.
 • I p?rshtatsh?m p?r st?rvitje n? palest?r, humbje peshe dhe ushtrime t? tjera.
 • Ajo formon trupin tuaj n? m?nyr? t? p?rkryer dhe ju sjell nj? jet? t? sh?ndetshme.

Specifikat:

 • P?r nj? trup sa m? t?rheq?s.
 • Bordi i masazhit mund t? masazhoj? belin dhe barkun.
 • I p?rshtatsh?m p?r st?rvitje n? palest?r, humbje peshe.
 • P?rdorimet: palest?r n? sht?pi, kop?sht etj…
 • Rrethi ?sht? i thjesht? p?r t’u ?montuar dhe instaluar.
 • Do t? tregoj? numrin e ushtrimeve n? ekranin LED.
 • Rrotullohet 360 grad?.
 • Materiali: Plastik PP