Paisje p?r fitnes

P?r nj? trup sa m? t?rheq?s.

Fitnes n? sht?pi.

Ushtrohuni n? rehatin? e sht?pis? tuaj pa qen nevoja t? shkoni n? palester.

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje p?r fitnes

  • P?r nj? trup sa m? t?rheq?s.
  • Fitnes n? sht?pi.
  • Ushtrohuni n? rehatin? e sht?pis? tuaj pa qen nevoja t? shkoni n? palester.
  • Aktivizon t? gjith? muskujt e trupit.
  • Ushtrues mjaft i mir? muskujve t? trupit.

Specifikat:

  • P?rdoret nga t? dyja pal?t si meshkujt ashtu dhe femrat.
  • P?rdoret n? cdo ambjent si n? sht?pi ashtu dhe n? natyr?.
  • Doreza ergonomike.