Set Ping Pong

SKU: N/A

Ju ka marr? malli t? luani tenis dhe duhet te shkoni t? ushtroni sportin tuaj t? preferuar jasht sht?pis??

Tashm? n? rehatin? e sht?pis suaj vjen kjo mini fush? e mrekullueshme Tenisi.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

Set Ping Pong

  • Ping Pongu ?sht? nj? sport ku dy ose kat?r lojtar? gjuajn? topin duke p?rdorur raketat.
  • Ju ka marr? malli t? luani Ping Pong dhe duhet te shkoni t? ushtroni sportin tuaj t? preferuar jasht sht?pis??
  • Tashm? n? rehatin? e sht?pis suaj vjen ky set i mrekulluesh?m Ping Pongu.
  • Arg?tohunu me miqt? tuaj.

Specifikat:

  • Ideale dhe p?r udh?timet tuaja p?r tu arg?tuar me miqt?.
  • Mund t? vendoset kudo.