Makin? qethje

 • Makin? qethje DSP ?sht? e p?rb?r? nga flet? premium ?elik p?r p?rvoj?n e shkurtimit t? shpejt? dhe cilesor.
 • Teh q? mund t? lahet dhe nuk ndryshket , gjithashtu p?r pastrim t? leht?.
 • Vjen me kreh?r t? ndrysh?m t? kufizuar p?r t?ju lejuar t? kontrolloni gjat?si t? ndryshme t? flok?ve.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Prer?se flok?sh burra profesionist? p?r stilim flok?sh.
 • P?rdorim me kabllo dhe pa kab?ll.
 • Koha e p?rdorimit: 90 minuta pa nd?rprerje.
 • fur?? pastrimi * 1
 • manual p?rdorimi * 1
 • Linja e karikimit USB * 1
 • makine * 1
 • kreh?r udh?zues * 3
 • kuti paketimi * 1

 

Specifikat

 • fuqia: 6W
 • koha e karikimit: 2 or?
 • voltazhi: 110-240V, 50 / 60Hz
 • metoda e karikimit: USB
 • Projektimi i tubit metalik