Mbyllese dyersh

Vjen mbyll?sia automatike e dyerve.

E leht? p?r tu vendosur dhe p?rdoret p?r dyer t? ndryshme.

Cilesi e lart? me tel ?eliku.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbyll?s dyersh me sensor.

1. E p?rshtatshme p?r dyer t? ndryshme si :dyert e zyrave, dyert e br?ndshme, dyert e kuzhin?s e banj?s… etje…

2.Dyer q? hapen majtas dhe djathtas.

3.Dyer t? jashtme, t? br?ndshme.

4.I q?ndruesh?m ndaj motit,

5. mbyllje automatike e deres

  • Specifikat

Materiali: ABS Madh?sia e Produktit (L x W x H): 6.3 x 6.3 x 1.6CM

Litari me tela ?eliku me cil?si t? lart?.