Tigan kuzhine

Tigan me 4 hapsira ku mund t? skuqni 4 vez? n? t? nj?jt?n koh? p?r gjith? familjen tuaj.

P?r tiganisjen e vez?ve, sallamit dhe proshut?s t? gjitha n? nj? tigan.

E sigurt dhe e sh?ndetshme, t? lehta p?r tu gatuar, pastrohet leht? dhe kurseni kohen.

 

 

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 

Tigan me 4 hapsira ku mund t? pregatisni sa m? shpejt omlet?n p?r f?mijet dhe burrin tuaj.

1. E p?rsosur p?r skuqje ose ushqime t? sh?ndetshme.

2. P?r tiganisjen e vez?ve, sallamit dhe proshut?s t? gjitha n? nj? tigan.

3. Tigani ?sht? b?r? nga aliazh alumini dhe druri, jo ngjit?se dhe pastrohet leht?.

Specifikimet:

  • Ngjyra: e zez? Gjat?sia e dorez?s: rreth 19.3cm
  • Madh?sia e nj? vrime t? vetme: rreth 8.8x2cm
  • Madh?sia totale e gjat?sis?: rreth 18,7 cm
  • Llojet: 1 (seksion gazi), 2 (zjarr i hapur)