Grirese perimesh

> > > SKU: grirese-perimesh-4

B?jeni me t? leht? gatimin nga sht?pia me grir?sen? cilesore p?r perime.

Thika e grir?ses ?sht? e shk?lqyeshme p?r grumbullimin dhe cop?timin e qep?s / perimeve / hudhrave.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Grir?se p?r perime

  • B?jeni me t? leht? gatimin nga sht?pia me grir?sen? cilesore p?r perime.
  • Thika e grir?ses ?sht? e shk?lqyeshme p?r grumbullimin dhe cop?timin e qep?s / perimeve / hudhrave.

Specifikat:

  • Ideale p?r prerjen e perimeve t? ndryshme leht?sisht dhe shpejt duke shtypur
  • E punuar me plastik? t? p?rforcuar me nj? teh ?eliku inox
  • P?rmasat: 21.5 x 8cm