, ,

Tharese automatike per duart


Krahaso

Tharesja automatike perfekte për të tharë shpejt duart e lagura
Pajisur me sensor infra të kuq për aktivizimin automatik sapo afroni duart
Rrjedhe e përshtatshme e ajrit me nivel të ulët të zhurmës
Instalim dhe funksionim i lehtë pasi futet direkt ne prize
Ideale për përdorim profesional ne sallone, për përdorim publik apo shtëpiak

5,690 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.