Mbajtese silikoni

> SKU: mbajtese-silikoni
  • Me mbajt?set e silikonit tani enet e nxehta nuk jan? me nj? problem dhe nuk l?n? m? shenja n? tavolin?.
  • Ideale p?r kuzhin?n.

 

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajtese silikoni p?r en?t

  • Me mbajt?set e silikonit tani enet e nxehta nuk jan? me nj? problem dhe nuk l?n? m? shenja n? tavolin?.
  • Ideale p?r kuzhin?n.

Specifikat:

  • Mbajtesja ?sht? e b?r? nga silikon me cil?si t? lart?,pa er?, jo toksik.
  • P?rdoret n? tryeza p?r t? vendosur en?t e nxehta.
  • Rezistenc? e lart? e temperatur?s 220 grad?, mund t? p?rdoret n? furrat me mikroval?
  • Mund t? lahet direkt me uj?,jo e rreshqitshme dhe ka efekt t? mir? t? izolimit t? nxeht?sis?s.
  • Madh?sia: rreth 17. x 17.8 x 0.8cm
  • Seti p?rb?het nga 3 mbajt?se.