, ,

Termus Ushqimi 2 kate


Krahaso

Gatimet tuaja mund ti merni ne pune, shkolle etj
🔾 Mban ushqimet nĂ« temperaturĂ« konstante.
🔾 Material plastike nga jasht dhe inoks nga brenda.
🔾 1 tas mban deri nĂ« 700 m.
🔾 Kapaku qĂ« vendoset tek pjesa lart ju mundĂ«son mbyllje hermetike qĂ« mund te merrni edhe ushqime tĂ« lĂ«ngshme.

890 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.