,

Mbajtese sfungjerash


Krahaso

Zgjidhje e zgjuar për lavamanin e kuzhinës tuaj dhe per te eleminuar rremujen.
Mbajtëse për sfungjer.
Blini mbajtësen dhe merrni dhuratë 2 sfungjera, 2 lecka dhe 1 tel për larje.
Ai varet tek gypi i lavamanit dhe mblidhet kur nuk është në përdorim.
Me 2 ndarje ku mund të mbani sfungjerin dhe telin.

690 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.