,

Abazhur


Krahaso

Abazhuri me dritë, një dhuratë unike për njeriun e zemrës.
Me telekomandë që mund ti vendosni ngjyra të ndryshme.
Me përbërje druri dhe me figura të ndryshme në formë zemre, lule, yje dhe hënë.
I jep dhomes pamjen e duhur

1,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.