,

Shiringe per insekte


Krahaso

Mbajini larg shtepise dhe ambinteve tuaja insektet si shumekembeshat, buburrecat etj
Sjellim per ju zgjidhjen me te mire kunder tyre
Vjen ne forme shiringe, mjafton te aplikoni vetem pak ne vendet qe keni pare prezencen e tyre dhe sapo ata te afrohen direkt do te ngordhin
Shume efikas dhe i lehte per tu perdorur.

990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.