,

Ora murale


Krahaso

Ora murale te mjaft te bukura dhe te vecanta per shtepine tuaj
Permasat 100 cm
Akrepa qe levizin ne pa zhurme
Material i lehte qe nuk demton murin
Me ngjites biadeziv per montim te thjeshte

1,790 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.