Varese kuzhine

 • Krejt e re dhe me cil?si t? lart? kjo var?se kuzhine.
 • Sip?rfaqja e kontaktit duhet t? jet? e past?r dhe e that?.
 • Gjithashtu me 6 grepa.
 • Dizajni i kup?s thith?se dhe bllokimit, thithja e fort?.
 • I leht? p?r tu instaluar, nuk d?mton murin.

590 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Var?se kuzhine multifunksionale.
 • Dizajni i kup?s thith?se dhe bllokimit, thithja e fort?, mbajtja e mir? e ngarkes?s.
 • Shtypni fort n? sip?rfaqen e kontaktit.
 • Mund t? l?viz?, i bukur dhe praktik.

Specifikat

 • Materiali: plastik
 • Madh?sia: af?rsisht 33 * 7cm