, ,

Grirese 4 ne 1


Krahaso

Grirese 4 ne 1 vetem per ju
Mund te grini, te thani sallat, te perzjeni apo te ndani te verdhen e vezes
Perbehet nga plastike dhe grirse celiku
Kapaciteti 1.8 Litra

1,190 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.