Ibrik elektrik

Zieni ujin, ?ajin apo cdo l?ng tjet?r q? ju deshironi.urt p?r uj? t? valuar.

Ibriku elektrik? ?elik i pandryshkur q? ?sht? shum? i q?ndruesh?m dhe i sigurt p?r uj? t? valuar.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Ibrik elektrik

  • Zieni ujin, ?ajin apo cdo l?ng tjet?r q? ju deshironi.
  • Ibriku elektrik? ?elik i pandryshkur q? ?sht? shum? i q?ndruesh?m dhe i sigurt p?r uj? t? valuar.
  • Efikasitet energjetik q? lejon derdhjen e leht?.

Specifikat:

  • Dizajni i brendsh?m i ?elikut t? mbuluar p?r mbinxehje dhe zierje.
  • Kapaciteti 2L
  • Rrotullim: 360 grad?
  • Materiali: Celik inox