Paisje lidh?se p?r TV

Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.

Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje lidh?se p?r TV

  • Shijoni videot, fotot dhe filmat tuaj t? preferuar n? ekranin m? t? mir? n? sht?pi.
  • Ideale p?r mbr?mjet me miqt?.

Specifikat:

  • Me dizanj modern.
  • E vog?l dhe kompakte.
  • Tashm? cdo gj? q? mund t? shihni n? laptop ose tablet, mund ta shihni n? HDTV tuaj.
  • Thjesht lidheni me HDTV.
  • E p?rkryer p?r n? sht?pi ose, thjesht e merrni me vete p?r t? shijuar nj? teknologji t? p?rparuar.