Var?se k?puc?sh

 

Var?sja e k?puceve ka nj? diazanj t? vecant? i cili mund t? p?rdoret jo vet?m p?r t? varur k?puc? por gjithashtu mund t? p?rdoret p?r t? varur kravata, shalle, ripa etj..

Mund ta p?rdorni jasht? ,n? sht?pi apo kudo tjet?r q? ?shte e nevojshme.

590 L

Krahasoni

Përshkrim

  • P?rdoret p?r t? thar? k?puc?t, dizajni i k?ndit leht?son kullimin e k?puc?ve/atleteve.
  • Var?se me rrotullim 360? ne form? ganxhe.
  • Shpejton tharjen e k?puceve dhe nuk lejon deformimin e tyre.

Specifikat

  • Materiali: PP
  • Madh?sia: 19.3cm * 19.3cm * 24cm
  • Pesha: 85g / cop?