Kreher flokesh 7 ne 1

 • Stiloni flok?t tuaja me k?t? kr?h?r multifunksional.
 • Kr?h?r flok?sh me shtat? funksione n? nj? t? vet?m.
 • P?r nj? stilim multifunksionar dhe profesional me 7 aksesor? t? ndrysh?m p?r t? realizuar modelin tuaj ideal.
 • Me 3 nivele shpejt?sie, me sistem mbrojtje nga mbinxehja.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Thar?se flok?sh funksionale dhe praktike ka nj? dizajn t? bukur dhe nj? gam? t? gjer? funksionesh.
 • Kok? p?r flok? me volum.
 • Kok? p?r tharje.
 • Furc? p?r kacurrela t? vogla.
 • Furc? p?r kacurrela t? m?dha.
 • Kok? p?r drejtim flok?sh.

 

Specifikat

 • Fuqia: 850-1000W
 • 7 aksesor?
 • Motor i fuqish?m