Pasqyr? Magjike LED

Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.

N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pasqyr? Magjike LED

  • Pasqyra moderne vjen tashm? me drit?n LED.
  • N? brend?si t? saj ?sht? integruar ndri?imi LED i cili i shton funsionalitet k?saj pasqyre.

Specifikat:

  • N? pjes?n e pasme t? pasqyr?s mund t? vendosni foton e preferuar.
  • Me bateri AA dhe me fish USB e karikueshme.
  • Materiali Plastik.