Tapet Puzzle

Ju prezantojm? super tapetin p?r femij?.

  • Formohet si puzzle, ?shte e but? dhe mat ku f?mija mos r?shkase.
  • Ideale p?r t? m?sua ngjyrat, shkronja dhe numrat.
  • Cdo pjes? e tapetit vjen me p?rmasat 30x30cm.
  • Ideale p?r ?do sht?pi.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tapet n? form? puzzle p?r f?mijet tuaj.

Sip?rfaqe e dyshemes? e but? p?r foshnjat dhe f?mij?t p?r t? luajtur nga lindja n? shkoll?.

Praktike interesante dhe e q?ndrueshme.

 

Specifikat

  • Material: Mat
  • Ngjyra t? ndryshme.
  • Madhesia e puzzle 30×30 cm
  • Gjinia: Unisex