, ,

Set per djem


Krahaso

Seti per djem kaq modern dhe i paraqitshem
Perbehet nga:
– Bluze.
– Tuta.
– Kapuç.
I gjeni per moshat 6-10 vjec.

1,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.