Kamera PIR 1080P diellore

 • Kamera p?r ambient t? jasht?m me panel diellor, dhe sensor kundra vjedhjeve.
 • Vet? karikohet me an? t? energjis? diellore , ose n?se d?shironi mund ta karikoni me fish.
 • Lidhet me wifi dhe mund t? shihni pamjet q? ofron kamera kudo q? jeni n? bot? mjafton t? keni internet n? telefonin tuaj.
 • Kamera ?sht? me sensor e cila kap levizjet dhe ju d?rgon alarm n? telefon kur dikush mundohet t? hyj? n? ambientet tuaja.
 • Kundra shiut, er?s.

7,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Kjo kamer? zanore me dy drejtime n? koh? reale, kamera ka nj? artoparlant dhe mikrofon.
 • Kamera ka nj? PIR t? zgjuar, i cili mund t? zbuloj? l?vizjen.
 • Kamera me shum? platforma dhe aplikacioni p?rkat?s p?r IOS, p?r Android dhe kompjuter ?sht? i zbatuesh?m.
 • Rezistent nga uji dhe? ndryshkut n? sip?rfaqe, parandalon dep?rtimin e pluhurit dhe sp?rkatjen e shiut.
 • Kjo kamer? lidhjet me wifi, zgjimin dhe monitorimin n? distanc?, nuk ka nevoj? t? lidheni me nj? priz? dhe rrjet?zim.

Specifikat

 • Lloji i artikullit: Kamera me val? n? natyr?
 • Madh?sia: P?raf?r. 12.5 x 6.3 x 21.5cm
 • Rezolucioni i ekranit: 1080P
 • Distanca infra t? kuqe: Af?rsisht. 10-15 Metra