Rul p?r fytyr?n

 • Parandaloni rrudhat dhe p?rmir?soni l?kur?n e that?.
 • Vjen kjo masazhuese p?r fytyr?n, syt? dhe trupin.
 • B?ni masazh p?r t? eleminuar r?nien e fytyr?s
 • Masazhoni?p?r 5-10 minuta grop?n e syve? p?r t? leht?suar lodhjen.
 • Ngre fytyr?n tuaj dhe p?rmir?son l?kur?n e that?, si dhe parandalon rrudhat.
 • Ruli ?sht? i rip?rdorsh?m dhe i q?ndruesh?m dhe mund t? ngrihet shum? her?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Leht?soni dhimbjen, fryrjen, skuqjen, ?njtjen, migren?n, mavijosjet, kafshimet, poret e tkurrjes dhe ?do d?mtim t? vog?l.
 • Pastroni zon?n e trajtimit dhe vendosni krem ose xhel n? l?kur? gjat? k?saj kohe.
 • Merrni kok?n e rulit nga ngrirja dhe instaloni me dorez?,
 • Efektet masazhuese ftoh?se dhe qet?suese n? fytyr?n dhe trupin tuaj
 • Pastroni kok?n e rulit. dhe pastaj vendosni kok?n e rrotull?s n? frigorifer.

Specifikat

 • Ruhet n? vend t? fresk?t
 • Mos e ngrohni k?t? produkt
 • Vendoseni n? frigorifer kur nuk ?sht? n? p?rdorim, n? vend t? ngrirjes