Masazhator p?r qaf?n

Makina masazhi p?r t? shijuar masazhin nga sht?pia.

Tep?r kompakte dhe e leht? p?r tu realizuar p?r t? shijuar masazh profesional.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Masazhator p?r qaf?n

  • Makina masazhi p?r t? shijuar masazhin nga sht?pia.
  • Tep?r kompakte dhe e leht? p?r tu realizuar p?r t? shijuar masazh profesional.

Specifikat:

  • P?rve? leht?simit t? dhimbjes, lodhjes n? qaf?, mund t? p?rdorni gjithashtu p?r t? ngrohur dhe relaksuar krah?t, k?mb?t.
  • P?rdor gjasht? lloje t? ndryshme t? dridhjeve q? i p?rshtaten ?do p?rdoruesi.
  • Mund ta merrni kudo q? t? shijoni masazhin.
  • Me bateri.
  • Mmateriali: Plastik ABS