Pasqyra 3D murale

  • Krijoni pazellin tuaj duke i dh?n? abjentit pamje moderne.
  • Dekorimi m? i bukur p?r sallonin, dhom?n e gjumit, dhom?n e f?mijeve, zyra, lokale e tje…
  • Pasqyrat 3D n? fom? pazelli ngjiten leht?.
  • Mund t? realizoni forma t? ndryshme.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

Pasqyrat murale me ngjitje 3D me nj? dizanj modern qe do ndryshoje ambjentin tuaj.

N?se po ngjisni n? sip?rfaqen e qelqit ose pllakave qeramike, ?sht? m? mir? t? fshini me nj? leck? t? past?r para se ta ngjisni.

Mund t? shfaqen disa flluska pas ngjitjes, n? k?t? koh?, p?rdorni nj? kruarje p?r t? hequr flluskat ose t? p?rdorni nj? gjilp?r? p?r t? shpuar dhe zbutur flluskat e vogla.

 

Specifikat

  • Lloji: Ngjit?se muri me pasqyr?
  • Pesha: 2.2-55g
  • Ngjyra: ari, argjend,.
  • Materiali: akrelik
  • Seti: 12 cope