Mikrofon me Bluetooth

Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.

Ideal p?r festa t? ndryshme, rregjistrime etj…

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

Mikrofon me Bluetooth

  • Mikrofoni fantastik vjen p?r ju tashm? duke b?r pasionin tuaj n? realitet.
  • Ideal p?r festa t? ndryshme, rregjistrime etj…

Specifikat:

  • Koha e karikimit 3 or? deri n 5 or?.
  • Niveli maksimal i presionit t? z?rit 115db.
  • Kapaciteti i bateris?: 1200Mah
  • Konsumi i ul?t i energjis?.
  • Ideal p?r ta marr? kur udh?toni.
  • P?rmasat:? 250mm x 70mm x 70mm x 65mm
  • Materiali: Plastik ABS dhe alumin.
  • Pesha: 250g