Thek?se buke

  • Thek?se buke First Austria FA-5368-4.
  • Thekni 2 feta n? t? nj?jt?n koh? madh?sia e ?ar? p?r feta deri n? 25 x 12 cm me gjer?si XL prej 4 cm.
  • Material celik inox p?r ngrohje dhe thekie t? shpejt? t? buk?s.

 

2,590 L

Krahasoni

Përshkrim

 

Thek?sia e buk?s vjen me gj?r?si? p?r buk? t? thekur n? m?nyr? t? barabart?.

Edhe feta t? m?dha buke futen n? vendin e gjat?.

Trajtimi ?sht? aq intuitiv dhe i thjesht? sa ?sht? nj? k?naq?si e v?rtet?.

Specifikat

  • Madh?sia 2 fet?
  • Fuqi [W] 750 – 900
  • Celiku inox
  • Ngjyre e bardh?
  • Tensini [V] 220-240
  • P?rmasat [CM] 39 ? 12.5 ? 20.5 cm
  • Pesha [KG] 1