Tigan i Dyanshem

> SKU: white-solo-2-wireless

? Dy tigane ne nje te vetem
? Me material qe nuk ngjit dhe rezistent granit dhe pjekje diamanti ne temperaturen 420 grade.
? Silikoni ne pjesen anesore nuk lejon kalimin e yndyrnave ne pjesen e jashtme te tiganit.
? Nuk tymosin ose djegin.
? Ne doreza ka magnet qe mund te ngjisin te dy anet e tiganit.
? Nuk do ta trazoni ushqimin,mjafton ta ktheni ne anen tjeter.
? Per perdorim individual dhe te familjes pasi ju krijon shije dhe komoditet gatimi

2,990 L

Krahasoni