Masazhues dore p?r trupin Inovator.

SKU: N/A
  • Masazhues dore p?r trupin Inovator.
  • Lufton celulitin dhe p?rtacin? n? m?nyr? efikase n? sht?pi.
  • Stimulon rrjedhjen e gjakut, tonifikon.
  • Jep masazhe n?nl?kurore q? rrisin rrjedhjen e gjakut, duke ndihmuar n? eliminimin e toksinave dhe zvog?limin e yndyr?s s? grumbulluar.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Mund t? p?rdoret s? bashku me produktet kund?r celulitit p?r nj? efekt m? t? fuqish?m.
  • Veprim t? trefisht?.
  • Kat?r koka trajtimi p?r cdo pjes? t? trupit.

Specifikat

  • P?rmasat: 18 X15 X11cm
  • Me fuqi prej 25 Watt.