Larëse për wc

SKU: N/A
  • Larëse për wc.
  • Kjo furçës tualeti lan në mënyrë të përkryer nën buzën e tasit të tualetit dhe mund të pastrojë në mënyrë fleksibël çdo cep.
  • Material plastik dhe gome.

690 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Larëse për wc.
  • Kjo furçës tualeti lan në mënyrë të përkryer nën buzën e tasit të tualetit dhe mund të pastrojë në mënyrë fleksibël çdo cep.
  • Material plastik dhe gome.

Specifikat

  • Fleksibël, qime të buta, kënd i rregullueshëm
  • Permasat: 39,5 cm x 15,55 cm