Maskot dhe bluze

SKU: N/A
 • Bluze dhe maskot nj?koh?sish super e ngroht? dhe e but?.
 • Lod?r p?r f?mije ku mund t? arg?tohen.
 • E p?rkryer dhe kur f?mij?t tuaj jan? duke luajtur jasht? p?r ngroht?si dhe rehati.
 • Maskota paloset n? kapu? dhe mbyllet mir? nga brenda.
 • Maskota paloset n? kapu? dhe mbyllet mir? nga brenda.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Bluze dhe maskot nj?koh?sish super e ngroht? dhe e but?.
 • Lod?r p?r f?mije ku mund t? arg?tohen.
 • E p?rkryer dhe kur f?mij?t tuaj jan? duke luajtur jasht? p?r ngroht?si dhe rehati.
 • Maskota paloset n? kapu? dhe mbyllet mir? nga brenda.
 • I p?rshtatsh?m p?r sezonin vjesht?. dim?r.
 • Nj? madh?si i p?rshtatet t? gjith?ve.
 • E shk?lqyeshme p?r f?mij?t n? moshe 3-11 vjec.

Specifikat

 • 3 dizenjo t? ndryshme.
 • Materiali : Pellush