Grir?se dhe kulluese

  • Grir?se dhe kulluese? 2 ne 1.
  • Leht?soni pun?n tuaj n? kuzhin?.
  • Koka prer?se me shum? funksione.
  • Mund ti prisni perimet dhe ti pastroni nepermjet kullimit.
  • Material plastik me prer?se celiku.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Ky komplet ?sht? i shk?lqyesh?m p?r prerje dhe cop?tim nd?rsa mbron plot?sisht banakun tuaj.

Kjo ?sht? gjith?ka q? ju nevojitet p?r ta b?r? m? t? leht? dhe m? produktive p?rgatitjen e kuzhin?s dhe ushqimit tuaj.

Ky set p?rfshin, thik? e madhe e zgjuar, thik? e vog?l p?r prerje, prer?se frutash, prer?se perimesh dhe frutash, plus 4 pajisje shtes? m? interesante.

E p?rsosur p?r k?do q? b?n vakte me nxitim ose i p?lqen t? krijoj? receta t? reja.

Specifikat

  • Materiali: Plastike
  • Madh?sia: rreth 37 * 25 * 6cm / 14.57 * 9.84 * 2.36 in