Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate

  • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate p?r p?rdorim t? ndrysh?m, tualet apo kuzhin?.
  • P?rdoret gjer?sisht p?r vendosjen e shampove, peshqir, pastrues, thar?se flok?sh, shishe er?zash, etj.
  • Ky raft ngjitet dhe nuk ka nevoj? p?r shpime, pa vida, pa vrima.

Përshkrim

  • Mbajt?se aksesor?sh me 3 kate.
  • Raftet plastike t? cil?sis? s? lart? jan? t? besueshme, t? forta
  • 3 shtresa mund t? rrotullohen 180 grad? dhe ti l?vizni sipas d?shir?s.

 

  • Specifikat

  • Materiali: ABS plastike
  • P?rmasat: 28 x 24 cm