Shuf?r multifunksionale

  • Shuf?r multifunksionale.
  • Ju mund t? nderni carcafet, peshqiret etj…
  • Montohet n? pak sekonda.
  • E montoni n? ballkon,dhom? etj…
  • Kurseni koh? dhe hapsir?.
  • 100% Brand New dhe me cil?si.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Shuf?r p?r nderien e rrobave.

P?rdoret si: Var?se rrobash br?nda dollapit ose n? mure.

Var?se p?r perden e dushit ose perden br?nda n? dhom?n e gjumit/ndenjes.

Mund ti rregullohet gjat?sia sipas nevoj?s suaj.

Specifikat

  • Ngjyra: e bardh?
  • Materiali: Trupi i shtyll?s s? perdes ?sht? hekuri, t? dy skajet e PVC.
  • Madh?sia: 60?110; 55?90; 40?70; 30?50 (af?rsisht)