Smart Watch

SKU: N/A
  • Ora inteligjente do t? b?het e pa ndar nga dora juaj.
  • E vog?l dhe praktike.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Smart Watch M5

  • Ora inteligjente do t? b?het e pa ndar nga dora juaj.
  • E vog?l dhe praktike.

Specifikat:

  • Njoftimet e tjera n? Twitter dhe APP, k?shtu q? ju i dini njoftimet e r?nd?sishme n? koh?, p?r t? mos humbur!
  • Sinjalizim me dridhje p?r ardhjen e mesazheve.
  • Bluetooth
  • Matja e hapave tuaj.
  • Monitorn ritmin e zemr?s tuaj t? sakt? n? koh? reale.
  • Disponojm? ngjyr?n e zez.