Pemë familjare( 107 x 130 cm)

SKU: N/A

▫️Pemë familjare dekorative në mur.

▫️Jepni një dekorim murit tuaj duke vendosur fotot e familjes.

▫️Vjen bashkë me gjethet , kornizat dhe zogjte.

2,490 L

Krahasoni

Përshkrim

▫️Pemë familjare dekorative në mur.

▫️Jepni një dekorim murit tuaj duke vendosur fotot e familjes.

▫️Vjen bashkë me gjethet , kornizat dhe zogjte.

SPECIFIKAT

▫️Material: akrelik

▫️Permasat: 107 x 130 cm

▫️Kodi: S1484