Organizues MakeUp

SKU: N/A

Organizues MakeUp

Mjafte moderne p?r dhomat tuaja p?r nj? sistemim sa m? t? rregullt.

E q?ndrrueshme me dy sitar? te vegj?l dhe dy sirtar? t? mes?m.

Vendoseni pjes?n e sip?rme n? pjes?n e poshtme t? sirtar?ve ose vendosni ato krah p?r krah – ashtu si? ju p?lqen.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Organizues MakeUp

E q?ndrrueshme me dy sitar? te vegj?l dhe dy sirtar? t? mes?m.

Vendoseni pjes?n e sip?rme n? pjes?n e poshtme t? sirtar?ve ose vendosni ato krah p?r krah – ashtu si? ju p?lqen. Dizajn i lart? dhe transparent – i thjesht? p?r t? gjetur gj?rat tuaja. Pastrohet leht? me sapun dhe uj?.

Dizajn kompakt me kapacitet t? madh ruajtjeje.

Specifikat

P?rmasat: 24x8x10.5×13.5 cm

Materiali: Plastik