Grillë elektrike Sokany

SKU: N/A

Shumë funksionale për pjekje të brëndshme pa tym, dhe nuk ngjit.
Nxehtesia elektrike ka nje game të rregullueshme nga e ulëta deri në temperaturen më të lartë.

Përshkrim

Grillë elektrike Sokany.
Shumë funksionale për pjekje të brëndshme pa tym, dhe nuk ngjit.
Nxehtesia elektrike ka nje game të rregullueshme nga e ulëta deri në temperaturen më të lartë.

Specifikat

Materiali: Metal + Plastik
Fuqia: 13500 W
Tensioni: 220-240V 50/60HZ
Ngjyra: E zezë